1

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦ. “SPORTIME”, ΣΤΟΝ Ρ/Σ “SPORTIME 89,2” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ “SPORTIME.GR”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει για άλλη μία φορά την ιδιοκτησία της εφημερίδας “SPORTIME”, του Ρ/Σ “SPORTIME 89,2” και του δικτυακού τόπου “SPORTIME.gr”, που, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις, αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους ισχυριζόμενη ότι δεν έχει χρήματα.
Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα, το ραδιοσταθμό και το δικτυακό τόπο εδώ και μήνες ζουν σε καθεστώς αβεβαιότητας αντιμετωπίζοντας την αντεργατική και κατάφωρα καταχρηστική συμπεριφορά της ιδιοκτησίας, η οποία συστηματικά παραβιάζει την εργατική νομοθεσία και δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της απέναντι στα ασφαλιστικά Ταμεία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας τη βούληση των συναδέλφων, κηρύσσει 24ωρη προειδοποιητική απεργία από τις 6 π.μ. της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2006 έως τις 6.00 π.μ. του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2006, ζητώντας:
· Την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών όλων των συντακτών του Οκτωβρίου 2006.
· Την εφαρμογή των οικείων ΣΣΕ.
· Την καταβολή των εισφορών στα Ασφαλιστικά Ταμεία.
· Την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας.
· Την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας και την εν γένει εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων της ιδιοκτησίας προς τους εργαζόμενους.