1

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ Ρ/Σ “SENTRA FM”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, 14 Μαΐου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 15 Μαΐου 2012 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό «SΕΝΤRΑ FM».

Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν την αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας του ραδιοφωνικού σταθμού «SENTRA FM», η οποία συνεχίζει την τακτική των εκκαθαρίσεων με απολύσεις συναδέλφων. Επιπλέον, προωθεί τη συρρίκνωση του ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού και περικόπτει τις νόμιμες αμοιβές των δημοσιογράφων, που εργάζονται σε αυτόν.

Οι δημοσιογράφοι ζητούν:

  • Την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων.
  • Την καταβολή όλων των νομίμων αποδοχών.
  • Την άμεση αποκατάσταση του ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού.

Επιπλέον, το Δ.Σ της Ε.Σ.Η.Ε.Α στηρίζοντας την απόφαση του Διασωματειακού, καλεί τους δημοσιογράφους να συμπαρασταθούν στους συνάδελφους τους απεργούς, απολυμένους αλλά και εργαζόμενους με καταχρηστικούς όρους εργασίας στον όμιλο «ΠΗΓΑΣΟΣ» στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 και ώρα 18.00 στον σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας προκειμένου να ακολουθήσουν την πορεία – διαμαρτυρία των συναδέλφων μέχρι τις εγκαταστάσεις του «ΠΗΓΑΣΟΥ».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ