1

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. ΕΞΠΡΕΣ

Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε 48ωρη απεργία, από τις 6 το πρωί της Τρίτης 13 Οκτωβρίου έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2009, στην εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ ζητώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων.
Η εργοδοσία, παρά τις υποσχέσεις της, εξακολουθεί να εμπαίζει τους εργαζόμενους. Δέκα μήνες τώρα οι εργαζόμενοι ακούνε μονάχα «κούφια» λόγια και υποσχέσεις για δήθεν προγράμματα που δεν υλοποιούνται και δάνεια που δεν χορηγούνται. Φτάνει πια! Η ανοχή, η υπομονή και η αντοχή μας έχουν πλέον εξαντληθεί. Οι συντάκτες δεν θα γίνουν το εξιλαστήριο θύμα των επιχειρηματικών επιλογών και σχεδίων της εργοδοσίας.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί για μια ακόμα φορά την εργοδοσία να τηρήσει τις υποσχέσεις και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Διαφορετικά θα έχει την αποκλειστική ευθύνη των συνεπειών της αναλγησίας της.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ μαζί με όλους τους συναδέλφους θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την οριστική δικαίωσή τους. Η κοινή στάση και ο κοινός αγώνας των εργαζομένων θα υποχρεώσει την εργοδοσία στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ