1

Αίθουσες ΕΣΗΕΑ

 

Αίθουσα “Γεώργιος Καράντζας” 1ος Όροφος

Η Αίθουσα «Γεώργιος Καράντζας», βρίσκεται στον 1ο όροφο του Μεγάρου της ΕΣΗΕΑ, έχει χωρητικότητα 120 ατόμων, διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος την καθιστά κατάλληλη για κάθε χρήση (συνεντεύξεις Τύπου, παρουσιάσεις με προβολές, ομιλίες, συνέδρια με ταυτόχρονη μετάφραση κ.ά.) καθώς και αποκλειστική εξυπηρέτηση, σε υπηρεσίες catering, από το café-restaurant που λειτουργεί στον ίδιο όροφο.

 

 

Αίθουσα “Γεώργιος Αναστασόπουλος” 3ος Όροφος

Η Αίθουσα «Γεώργιος Αναστασόπουλος» βρίσκεται στον 3ο όροφο του Μεγάρου της ΕΣΗΕΑ, έχει χωρητικότητα 50 ατόμων και διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος την καθιστά κατάλληλη για συνεντεύξεις Τύπου, παρουσιάσεις με προβολές κ.ά. Εξυπηρετείται αποκλειστικά, όσον αφορά υπηρεσίες catering, από το café-restaurant που λειτουργεί στον 1ο όροφο.

 

 

Αίθουσα “Ηρακλής Πετιμεζάς” 7ος Όροφος

Η Αίθουσα «Ηρακλής Πετιμεζάς» βρίσκεται στον 7ο όροφο «Iωάννης Κονδυλάκης» του Μεγάρου της ΕΣΗΕΑ και έχει χωρητικότητα 26 ατόμων. Διαθέτει projector & Wi-Fi.

 

 

 

Αίθουσα «Κώστας Βιδάλης» 7ος Όροφος

Η Αίθουσα «Κώστας Βιδάλης» βρίσκεται στον 7ο όροφο «Ιωάννης Κονδυλάκης» του Μεγάρου της ΕΣΗΕΑ και έχει χωρητικότητα 18 ατόμων. Διαθέτει Wi-Fi.