1

ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜ. “GOAL NEWS” Ο κ. ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

Η ιδιοκτησία της εφημερίδας «GOAL NEWS», απεργάζεται νέες προκλήσεις, προκειμένου να υποχρεώσει τους εργαζόμενους να συναινέσουν στην απαξίωση της εργασιακής τους συνεισφοράς, αποδεχόμενοι εξαιρετικά μεγάλες μειώσεις των αποδοχών τους.

Σε κλίμα απαξιωτικό ο κ. Φώτης Μπόμπολας, ζητεί νέες απολύσεις από τους διευθυντές της εφημερίδας, ενώ απαιτεί, όσοι γλιτώσουν από το «πογκρόμ» των απολύσεων, να υποχρεωθούν να προσφέρουν την εργασία τους αμισθί και στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA FM».

Προβάλλει δε την απειλή ότι θα κλείσει τελικά την εφημερίδα, και δηλώνει ότι έχει συναντήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές, που είναι, όπως λέει, οι «φερέγγυοι» Ανδρουλιδάκης και Γέρου, οι οποίοι «έχουν διαπρέψει» στο χώρο των ΜΜΕ με τη γνωστή σε όλους πορεία τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσον και αγωνιστικότητα στη νέα επίθεση της ιδιοκτησίας της εφημερίδας «GOAL NEWS», προαναγγέλλοντας κλιμακούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει οι εργαζόμενοι να γίνουν βορά και θύματα στους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς των εργοδοτών.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ