1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ Δ.Ο.Λ.-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Η ιδιοκτησία του ΔΟΛ σε μία ολομέτωπη επίθεση κατά των εργαζομένων και της άσκησης του συνδικαλιστικού τους δικαιώματος απέλυσε την εκλεγμένη εκπρόσωπο των εργαζομένων διοικητικών και οικονομικών υπαλλήλων και άλλους έξι υπάλληλους μέλη της ΕΠΗΕΑ. Αντιδρώντας στην εκδικητική αυτή ενέργεια της εργοδοσίας η Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών κήρυξε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στον αγώνα τους οι συνάδελφοι της ΕΠΗΕΑ δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνοι, γιατί η απόλυση της εκλεγμένης συναδέλφου προσβάλλει το συνδικαλιστικό δικαίωμα όλων των εργαζομένων.

Για τον λόγο αυτό τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΕΡ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΠΕΛ, της ΕΠΠΕΑ, της ΕΦΕ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΠΗΤ αποφάσισαν, σε ένδειξη συμπαράστασης, να κηρύξουν 24ωρη απεργία στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», τον Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM», τις ιστοσελίδες «nea.gr», «vima.gr» και «in.gr», καθώς και στα περιοδικά «COSMOPOLITAN», «MARIE CLAIRE» και «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ», από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης, 3 Απριλίου 2012 έως τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης, 4 Απριλίου 2012.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ