1

Απόλυτη στήριξη από τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη στη συνάντηση με τους προέδρους των δημοσιογραφικών ενώσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ  (ΠΟΕΣΥ) 

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (ΕΣΗΕΜΘ)

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΣΠΗΤ)

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΕΥΒΟΙΑΣ (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε)

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΝΗΣΩΝ (ΕΣΗΕΠΗΝ)

 

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

«Σας στηρίζουμε εξ ορισμού και εκ προοιμίου» δήλωσε κατηγορηματικά ο  Γραμματέας του «ΜέΡΑ25»  κ. Γιάνης Βαρουφάκης στη συνάντηση που είχε με τους Προέδρους των δημοσιογραφικών ενώσεων (ΠΟΕΣΥ – ΕΣΗΕΑ – ΕΣΗΕΜΘ – ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε – ΕΣΗΕΠΗΝ).

Ο Γραμματέας του «ΜέΡΑ 25» δεσμεύθηκε για τη στήριξη του κόμματός του στο δίκαιο αίτημα των δημοσιογράφων για το νομοσχέδιο που βρίσκεται σε διαβούλευση. Η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κυρία Έλενα Ριζεάκου ενημέρωσε τον κ. Βαρουφάκη για τις εξελίξεις και δήλωσε: «με τη διάταξη γίνεται απόπειρα νέας έμμεσης μείωσης των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ζητάμε την απόσυρση της διάταξης.». Όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εξέφρασαν την πεποίθηση για τη βοήθεια του Γραμματέα του «ΜέΡΑ 25» ώστε να ανατραπεί στη Βουλή το νομοσχέδιο.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών των Προέδρων των δημοσιογραφικών Ενώσεων με τους αρχηγούς των κομμάτων.

 

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ