1

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 11 π.μ. Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 5ης ΚΑΙ 11ης ΙΟΥΝΙΟΥ

ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

———————————-

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι αύριο, Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, κλήρωση για την ανάδειξη των ανέργων δημοσιογράφων, οι οποίοι θα απασχοληθούν, για την υποβοήθηση του έργου της, κατά τις ψηφοφορίες της 5ης Ιουνίου και της 11 ης Ιουνίου 2014, για την ανάδειξη των μελών της νέας Εφορευτικής Επιτροπής και επί των λοιπών θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ., όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της 28ης Μαΐου 2014.

Η κλήρωση θα γίνει μεταξύ όλων των εγγεγραμμένων στον επίσημο κατάλογο ανέργων που τηρείται στην ΕΣΗΕΑ. Θα κληρωθούν 24 άνεργοι συνάδελφοι, 12 για τις ψηφοφορίες της 5ης Ιουνίου και 12 για τις επαναληπτικές αρχαιρεσίες της 11ης Ιουνίου 2014 (σε περίπτωση που δεν εκλεγούν όλα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής από τον α’ γύρο με ποσοστό 50%+1). Η απασχόλησή τους θα είναι ημερήσια και η αμοιβή που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανέρχεται στο ποσό των 75 ευρώ την ημέρα για κάθε άνεργο συνάδελφο.

Η κλήρωση θα γίνει με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, παρουσία της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ και όσων συναδέλφων επιθυμούν να παραστούν, για τη διασφάλιση της εγκυρότητας της διαδικασίας. Αμέσως μετά την κλήρωση, θα ακολουθήσει ενημέρωση για το πρόγραμμα εργασίας και τις υποχρεώσεις τους.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι άνεργοι που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Εφορευτικής Επιτροπής και δεν ανταποκριθούν καθ’ ολοκληρία στις υποχρεώσεις τους, δεν θα αμειφθούν.

 

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ