1

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ: Η ΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

  

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος σύμφωνα με τις ισχύουσες συλλογικές συμβάσεις κ.λπ., είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας. Επειδή όμως συμπίπτει με την επομένη ημέρα των ευρωεκλογών (Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009) η αργία μεταφέρεται για τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009 , οπότε οι δημοσιογράφοι, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί θα εργασθούν ως εξής:

 

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ & ΑΠΕ- ΜΠΕ

Οι συντάκτες των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και του ΑΠΕ-ΜΠΕ θα εργαστούν τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009 με καταστάσεις, όπως εργάζονται τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

  • Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009, δεν θα εκδοθεί και δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.
  • Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2009, θα εκδοθούν και θα κυκλοφορήσουν μόνο όσες εφημερίδες εκδίδονται και κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα
  • Την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009, θα εκδοθούν και θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες.

Οι συντάκτες των απογευματινών εφημερίδων δεν θα εργαστούν την Κυριακή, 14 Ιουνίου 2009, και θα προσέλθουν στην εργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2009.

Οι συντάκτες των πρωινών εφημερίδων δεν θα εργαστούν τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009, και θα προσέλθουν στην εργασία τους την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009.

Οι συνάδελφοι των οικονομικών υπηρεσιών δεν θα εργαστούν τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009, ενώ οι τεχνικοί Τύπου, οι εφημεριδοπώλες και το προσωπικό των Πρακτορείων, θα εργαστούν ανάλογα με τις ημέρες έκδοσης και κυκλοφορίας των εφημερίδων.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ