1

ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ, Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΠΟΦΑΣΗ»

Δικάζεται αύριο σε δεύτερο βαθμό ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ», ιδιοκτήτριας της εφημερίδας «ΑΠΟΦΑΣΗ», Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 3 ετών και 8 μηνών -με τριετή αναστολή- για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους της εφημερίδας.

Εν όψει της αυριανής δίκης, ο Κ. Τριανταφυλλάκης, σε μια κίνηση αντιπερισπασμού και εκφοβισμού εργαζομένων και μαρτύρων, κατέθεσε μηνύσεις εναντίον των δημοσιογράφων – συντακτών της εφημερίδας, που ήταν μάρτυρες κατηγορίας στην πρώτη δίκη, κατηγορώντας τους για δήθεν ψευδορκία!

Με πρωτοφανή θρασύτητα, ο κ. Τριανταφυλλάκης, αντί να πληρώσει όλα όσα οφείλει στους εργαζόμενους, διασύρει και συκοφαντεί τους συναδέλφους που διεκδίκησαν το αυτονόητο: την αμοιβή τους για την εργασία τους.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα είναι παρόν και στην αυριανή δίκη για να καταδείξει, εμπράκτως, τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους και να καταγγείλει ότι συμπεριφορές σαν και αυτή του κ. Τριανταφυλλάκη δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητες.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ