1

“Έφυγε” η Σέσσυ Σαμόλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει το θάνατο της συνάδελφου Σωτηρίας (Σέσσυς) Σαμόλη, η οποία «έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Η Σέσσυ Σαμόλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από το περιοδικό «Μοντέρνο Τραγούδι» και στη συνέχεια εργάστηκε στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια ως επικεφαλής του καλλιτεχνικού και κοινωνικού ρεπορτάζ.

Ιδιαίτερα συνταρακτική για τη ζωή της ήταν η απώλεια, το 2010, του αγαπημένου της συζύγου Σάκη Σαμόλη, για τον οποίο έγραψε ένα βιβλίο και του το αφιέρωσε με τίτλο «Αγαπημένε μας Σάκη».

Διακρινόταν για τη συναδελφικότητά της, ήταν ευγενική και γεμάτη ενέργεια. Ήταν απόλυτα καταρτισμένη στα θέματα που κάλυπτε και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους.

Τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ομάδα φωτογραφίας, τα “Αθηναϊκά και μη”, για την οποία ήταν πολύ χαρούμενη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και ιδιαίτερα τους δύο αγαπημένους της γιους.

Η κηδεία της Σέσσυς Σαμόλη θα γίνει αύριο Παρασκευή, 29 Ιουλίου, στις 6 μ.μ. στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ