1

“ΕΦΥΓΕ” Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου, Αντώνη Σπηλιόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα, μετά από μακροχρόνια ασθένεια, σε ηλικία 70 ετών.

Ο Αντώνης Σπηλιόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1939, όπου και ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές.

Από το 1964 ασχολείται αποκλειστικά με τη δημοσιογραφία, στην αρχή στην εφημερίδα «Αθηναϊκή» και κατόπιν στο «Βήμα», απασχολούμενος στο ελεύθερο, το αστυνομικό και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Το 1969 άρχισε να εργάζεται στην ΥΕΝΕΔ και στη συνέχεια στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», όπου απασχολείται με το ελεύθερο, το εκκλησιαστικό και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ έως το 1998 οπότε συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Αντώνης Σπηλιόπουλος υπήρξε ένας πολύ αγαπητός συνάδελφος. Όλοι όσοι τον γνώρισαν θα θυμούνται το αστείρευτο χιούμορ του, την καλοσύνη του, τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τη ζωή, ενώ είχε διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ.

Η κηδεία του Αντώνη Σπηλιόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, στις 3 μετά το μεσημέρι, στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του και τη λατρευτή του κόρη και αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο, που τίμησε με το ήθος και τη συναδελφικότητά του τη δημοσιογραφία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ