1

“ΕΦΥΓΕ” Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια ενός νέου συναδέλφου, του Δημήτρη Χαραλάμπους, ο οποίος χάθηκε απρόσμενα σε ηλικία 35 ετών.

Ο Δημήτρης Χαραλάμπους γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε με το αθλητικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ. Τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1994 από τον Ρ/Σ «SPRINT FM». Στη συνέχεια εργάστηκε στα περιοδικά «DERBY», «FAIR PLAY», «STATUS», την εφημερίδα «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ», τον Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84», την εφημερίδα «DERBY SPORTS» ενώ από τον Ιούλιο του 2004 έως και σήμερα εργαζόταν στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», ως συντονιστής του ελεύθερου ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης υπήρξε ευγενής, αγαπητός και στη σύντομη ζωή του άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους τους συναδέλφους του. Είχε ξεκινήσει να εργάζεται από πολύ νεαρή ηλικία και η σκληρή προσπάθειά του φαινόταν να ανταμείβεται με επαγγελματική καταξίωση. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια. Να χαθεί νέος, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδια της ζωής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με σεβασμό τη δημοσιογραφία.

Η κηδεία του Δημήτρη Χαραλάμπους θα γίνει την Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου στις 14.30 στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ