1

ΕΦΥΓΕ Ο ΤΙΤΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με οδύνη την απώλεια του δημοσιογράφου Τίτου Κοντόπουλου.
Το Μεγάλο Σάββατο, ημέρα περισυλλογής και θλίψης, ο Τίτος Κοντόπουλος, χτυπημένος από βαριά, καλπάζουσα ασθένεια, άφησε την τελευταία του πνοή στο Λονδίνο, όπου νοσηλευόταν.
Ο Τίτος Κοντόπουλος γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα και ήταν απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα ως συντάκτης του υπουργείου Εθνικής ’μυνας. Στέλεχος της ιδιωτικής τηλεόρασης επί σειρά ετών εργάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «ALPHA», ενώ για δύο χρόνια ήταν προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ στην ΕΡΤ.
Έντονη ήταν η παρουσία του σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εργάστηκε στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», την «Επικαιρότητα», το «Έθνος της Κυριακής», στα περιοδικά «Εικόνες» και «Ένα» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash».
Ο Τίτος Κοντόπουλος άνθρωπος δραστήριος και δημοσιογράφος σύγχρονος, τίμησε τη δημοσιογραφία με την ποιότητα του έργου του και το ήθος του. Αναζητούσε πάντοτε το καινούργιο και γι’ αυτό ήταν από τους πρώτους που εργάστηκε στο ελεύθερο ραδιόφωνο και μετέπειτα στην τηλεόραση.
Με νεώτερη ανακοίνωσή μας θα γνωστοποιήσουμε τον τόπο, την ημέρα και το χρόνο της κηδείας του Τίτου Κοντόπουλου, στοιχεία τα οποία δεν έχουν προσδιοριστεί μέχρι αυτή την ώρα.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του και συνάδελφο Αλεξάνδρα Κορδά, το αγαπημένο του παιδί και τους οικείους του. Αποχαιρετά έναν εξαίρετο και συνάδελφο, ο οποίος κόσμησε την ελληνική δημοσιογραφία με το ήθος και την εντιμότητά του.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ