1

“Έφυγε” ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη του ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Βαγγέλη Αλυσανδράτου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα κτυπημένος από την επάρατο νόσο σε ηλικία 69 ετών.

Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος γεννήθηκε το 1946 στον Οξύλιθο Ευβοίας. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εισήχθη στην ΑΣΟΕΕ από την οποία, όμως, δεν μπόρεσε να αποφοιτήσει για οικογενειακούς λόγους.

Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1970 στην εφημερίδα «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ», από την οποία και συνταξιοδοτήθηκε το 2008. Υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια αθλητικός ρεπόρτερ, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Για πολλά χρόνια ήταν εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της εφημερίδας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ» στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΠΣΑΤ για είκοσι χρόνια. Υπήρξε η ψυχή του Πρωταθλήματος Τύπου, καθώς ως Πρόεδρος της διοργάνωσης αγωνίστηκε με πίστη και αφοσίωση, ώστε ο θεσμός αυτός να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος. Πίστευε ότι το Πρωτάθλημα Τύπου αποτελούσε εκτόνωση, διέξοδο και μοναδική ευκαιρία για να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των συναδέλφων και να συσφιχθούν οι μεταξύ τους σχέσεις.

Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος ήταν πολύ καλός συνάδελφος, αγαπητός σε όλους, ευγενής, αξιοπρεπής, χαμογελαστός, πάντοτε με μια καλή κουβέντα και ένα αστείο για να χρωματίζεται η καθημερινότητα. Ασχολήθηκε με τα προβλήματα των συναδέλφων για πολλά χρόνια με πραγματικό ενδιαφέρον. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε για την καλοσύνη και το χάρισμα της ανιδιοτελούς προσφοράς στον πλησίον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο και συλλυπείται την οικογένεια και τους πολυπληθείς φίλους του.

Η κηδεία του Βαγγέλη Αλυσανδράτου θα καθοριστεί αύριο και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ