1

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 2/12 η ιστορική Βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ “Δημήτρης Ι. Πουρνάρας”- Ημέρες και ώρες λειτουργίας για το κοινό

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Βιβλιοθήκης «ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ι. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ» στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ.

«Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Το πρώτο βήμα έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εναρκτήρια ομιλία της η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου. Το όραμα της πλήρους αποκατάστασης του πολύτιμου αυτού θησαυρού, ώστε το συντομότερο δυνατό να καταστεί λειτουργικός, χρηστικός και προσβάσιμος από όλους, παραμένει ζωντανό περισσότερο από ποτέ και η προσπάθεια συνεχίζεται αμείωτη.

Από τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου, η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και οι επισκέψεις σε αυτήν θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3675430 210-3675203, κυρία Ισιδώρα Γκούφα / Ε-mail επικοινωνίας: morfotiko@esiea.gr .

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ