1

Η αργία της Καθαράς Δευτέρας – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Η εργασία των συναδέλφων στις ημερήσιες εφημερίδες των Αθηνών, στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά την αργία της Καθαράς Δευτέρας ρυθμίζεται, σύμφωνα και με τις ισχύουσες Σ.Σ.Ε. ως εξής:

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Κατά την αργία της Καθαράς Δευτέρας, 27 Φεβρουαρίου 2017, οι συντάκτες του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, εφόσον περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, θα εργαστούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις αντίστοιχες ΣΣΕ, που καθορίζουν και την αμοιβή τους για Κυριακές και αργίες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατά την αργία της Καθαράς Δευτέρας, 27 Φεβρουαρίου 2017, οι συντάκτες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, εφόσον περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, θα εργαστούν και θα αμειφθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στη ΣΣΕ ΕΣΗΕΑ-ΕΙΗΕΑ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

– Την Παρασκευή, 24.02.2017, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις του Σαββάτου.

– Το Σάββατο, 25.02.2017, θα εκδοθούν όλες οι κυριακάτικες εκδόσεις.

– Την Κυριακή, 26.02.2017, δεν θα εκδοθεί  Κ Α Μ Ι Α εφημερίδα.

– Την Καθαρά Δευτέρα, 27.02.2017, θα εκδοθούν οι αθλητικές εφημερίδες.

Την Τρίτη, 28.02.2017, θα κυκλοφορήσουν οι απογευματινές εφημερίδες, οι αθλητικές εφημερίδες    και οι εκδόσεις της Δευτέρας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ

Οι συνάδελφοι των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κατά την αργία της Καθαράς Δευτέρας, 27 Φεβρουαρίου 2017 δεν θα εργαστούν, ενώ οι τεχνικοί τύπου, θα εργαστούν ανάλογα με τις ημέρες κυκλοφορίας των εφημερίδων και θα αμειφθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις ΣΣΕ.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ