Η ΑΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 

Εν όψει της εορτής-αργίας των Θεοφανίων οι συνάδελφοι των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, του ΑΠΕ-ΜΠΕ και των εφημερίδων, θα εργαστούν ως εξής:

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Επειδή για τους συντάκτες του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης δεν προβλέπεται μεταφορά της αργίας οι συντάκτες στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, θα εργαστούν το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Ιανουαρίου 2013, όπως εργάζονται τις αργίες και την Κυριακή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επειδή εφαρμόζονται οι ΣΣΕ ΕΣΗΕΑ – ΕΙΗΕΑ, οι συνάδελφοι θα εργαστούν την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013 όπως εργάζονται τις αργίες.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δεδομένου ότι η αργία των Θεοφανίων της 6 ης Ιανουαρίου 2013 συμπίπτει με ημέρα Κυριακή και σύμφωνα με τη ΣΣΕ μεταξύ ΕΙΗΕΑ και ΕΣΗΕΑ αλλά και ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ με ΕΙΗΕΑ η αργία αυτή μεταφέρεται για την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013. Κατόπιν τούτου:

Την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, θα κυκλοφορήσουν όλες οι Σαββατιάτικες εκδόσεις, για την έκδοση των οποίων οι συντάκτες θα εργαστούν την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου.

Το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013, θα κυκλοφορήσουν όλες οι κυριακάτικες εκδόσεις.

Την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013, Θεοφάνια δεν θα κυκλοφορήσει ΚΑΜΙΑ εφημερίδα.

Τη Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εκδόσεις της Δευτέρας, για την έκδοση των οποίων οι συντάκτες θα εργαστούν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπάλληλοι των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών δεν θα εργαστούν την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία εφημερίδων, θα εργαστούν ανάλογα με τις ημέρες κυκλοφορίας των εφημερίδων.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ