1

Η εργοδοσία της “ΕΞΠΡΕΣ”, σε μία επίδειξη θράσους, μηνύει την εκπρόσωπο των εργαζομένων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την ενέργεια της ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ Α.Ε.» να καταθέσει μήνυση εναντίον της εκπροσώπου των εργαζομένων της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ, για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση, που δήθεν διέπραξε ενώπιον του Δικαστηρίου.

Η συνάδελφος Μαρία Δημητροπούλου εγκαλείται για κατάθεση δήθεν ψευδών στοιχείων, τα οποία, όμως, ουδέποτε κατέθεσε!!!

Η εργοδοσία της «ΕΞΠΡΕΣ» υπήρξε συστηματικά αφερέγγυα και βαθιά αντεργατική. Δεν τήρησε ποτέ τις υποσχέσεις της, αλλά μόνιμα αυτοδιαψευδόμενη, εφάρμοσε αδίστακτα το καταστροφικό της σχέδιο, εκμεταλλευόμενη το αντεργατικό πλέγμα νόμων που επιτρέπει στους επιχειρηματίες να «πτωχεύουν» παραμένοντας πλούσιοι μιας και οι προσωπικές τους περιουσίες παραμένουν άθικτες. Ακόμη και τώρα, που βρίσκεται πλέον σε καθεστώς πτώχευσης, δεν διστάζει να καταφέρεται εναντίον πρώην εργαζομένων της.

Υπενθυμίζουμε ότι τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές δύο ετών και τις αποζημιώσεις τους, ενώ τεράστιες είναι οι οφειλές της στα ασφαλιστικά Ταμεία και τον ΕΔΟΕΑΠ. Όμως, το θράσος της είναι τέτοιο που δεν διστάζει να μηνύσει την εκπρόσωπο των εργαζομένων. Ο αντιπερισπασμός που επιχειρεί δεν πείθει κανέναν και πολύ περισσότερο την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ