1

Η ΕΣΗΕΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕΦΤΕΛΗ

 

Η δημοσιογραφική οικογένεια πενθεί για την απώλεια του διακεκριμένου αθλητικογράφου Στράτου Σεφτελή, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες,  Κυριακή 28 Απριλίου, σε ηλικία 69 ετών.

Ο Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε το 1955 στη Μυτιλήνη και, όντας ακόμα μαθητής, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία από την εφημερίδα «Φως των Σπορ», το 1973. Συνέχισε το 1978 στην «Αθλητική Ηχώ» και μετέπειτα στο «Έθνος», όπου και εργάστηκε για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Παράλληλα με την ενασχόλησή του στον έντυπο Τύπο, ο Στράτος Σεφτελής διέγραψε και μια αξιοζήλευτη πορεία στη δημόσια τηλεόραση. Ξεκίνησε να εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1981 ως ρεπόρτερ και επί σειρά ετών, παρουσίαζε εκπομπές αθλητικού περιεχομένου, ενώ από το 1993 έως το 1998, διετέλεσε διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων.

Δυναμικός και μαχητικός αλλά πάντοτε στοργικός με τους νέους συναδέλφους, ο Στράτος Σεφτελής υπήρξε ένας σοβαρός, έντιμος και καταρτισμένος δημοσιογράφος που διακρίθηκε τόσο ως ρεπόρτερ όσο και στις διευθυντικές θέσεις που κατέλαβε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και αποχαιρετά έναν άξιο και αγωνιστή συνάδελφο, ο οποίος, με τη στάση και την προσφορά του, τίμησε την ελληνική  δημοσιογραφία.

Η κηδεία του Στράτου Σεφτελή θα πραγματοποιηθεί αύριο Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου στις 11.30 π.μ., από τον Ι.Ν. Κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου. Παράκληση της οικογενείας, αντί στεφάνων, να δοθούν δωρεές στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική  Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ