1

Η ΕΣΗΕΑ ΖΗΤΕΙ THN ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

Την άμεση κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών διατάξεων που ισχύουν, αλλά και την απόσυρση των αντιδημοσιογραφικών ρυθμίσεων που προωθούν σε βάρος των Ταμείων μας τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Οικονομικών, με το πολυνομοσχέδιο – σκούπα, ζητεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Ο δημοσιογραφικός κόσμος καλείται σε επαγρύπνηση για όσα ύποπτα σχέδια διαπιστώνονται, αλλά και καταγγέλλονται ότι είναι σε εξέλιξη σε βάρος της Υγειονομικής Περίθαλψης, της Σύνταξης και της Επικούρησης των εργαζομένων στις εφημερίδες και τα Μέσα Ενημέρωσης και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να προλάβει και να αποτρέψει όλα όσα επιχειρούνται κατά της αυτονομίας και της αυτοτέλειας των Ταμείων μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με συνελεύσεις στους χώρους εργασίας ενημερώνει ήδη τον κλάδο ενώ στις αμέσως προσεχείς ημέρες προγραμματίζει συσκέψεις με τις διοικήσεις των Ενώσεων όλων των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
Ακόμη προγραμματίζει έκτακτη Γενική Συνέλευση όπου θα κληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Ε. με κοινό αίτημα “Κάτω τα χέρια από τα Ταμεία μας”.