1

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής των συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνο, στο πλαίσιο ενημερωτικών συναντήσεων με όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και τους αρμόδιους υπουργούς,
Τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τόσο στη γενικότερη λειτουργία των ΜΜΕ, με στόχο τη διαφάνεια, την πολυφωνία, την ποιότητα και την ελεύθερη έκφραση της ενημέρωσης, όσο και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την κατοχύρωση των εργατικών δικαιωμάτων που καταστρατηγούνται, την εφαρμογή των ΣΣΕ και τη ριζική αντιμετώπιση των φαινομένων απορύθμισης.
Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού συμφώνησε με τις απόψεις των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου, τόνισε την ανάγκη δημιουργίας Συνδικάτου Τύπου και υποσχέθηκε τη στήριξη και προώθηση των αιτημάτων μας.
Ο προεδρεύων της Συντονιστικής Επιτροπής Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Π. Σόμπολος ευχαρίστησε τον κ. Αλαβάνο για την κατανόηση των προβλημάτων του κλάδου και τη συνδρομή που υποσχέθηκε για την επίλυσή τους.
Την αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής αποτελούσαν οι Πρόεδροι της ΕΣΗΕΑ, Π. Σόμπολος, της ΕΣΠΗΤ Γιάννης Πλαχούρης, της ΕΠΗΕΑ Μάρκος Γκανάς, της ΕΤΗΠΤΑ Γιώργος Μυλωνάς και ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμης.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ