1

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜ. “ATHENS NEWS”

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνέχεια στις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις της εργοδοσίας αλλά και στην πολύμηνη δοκιμασία των εργαζομένων της ιστορικής εφημερίδας Athens News, έδωσε η έκδοση και κυκλοφορία στην αγορά εντύπου με τον τίτλο ΑΤΗΕΝS VIEWS. Το συγκεκριμένο έντυπο έχει παραλλαγμένο τίτλο, συναφές περιεχόμενο και ίδια ημέρα κυκλοφορίας με την εφημερίδα ATHENS NEWS.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, παρούσα στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων από την πρώτη στιγμή, διαμαρτύρεται έντονα για τις παρασκηνιακές και τυχοδιωκτικές πρακτικές της εργοδοσίας, οι οποίες καπηλεύονται και κακοποιούν με τον πιο αδίστακτο τρόπο τα δικαιώματα των -εδώ και ένα χρόνο- απλήρωτων συναδέλφων μας, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα τους για την απόδοση των δεδουλευμένων τους μέσω της δικαστικής οδού.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων:

  • διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι συνεχίζει να στηρίζει με κάθε συνδικαλιστικό και νομικό μέσο τις δίκαιες διεκδικήσεις των συναδέλφων μας, θεωρώντας το νέο έντυπο με τίτλο ATHENS VIEWS καθολικό διάδοχο της εφημερίδας Α THENS NEWS και των ανεκπλήρωτων υποχρεώσεων της εργοδοσίας απέναντι στους εργαζόμενους
  • υπογραμμίζει ότι παρόμοιες προσπάθειες φαλκίδευσης της ενημέρωσης και του δημοσιογραφικού έργου και υπονόμευσης των δημοκρατικών και νόμιμων διαδικασιών μας βρίσκουν ολοκληρωτικά αντίθετους και σε πάγια αγωνιστική ετοιμότητα μέχρι την τελική δικαίωση των συναδέλφων μας.

ΤΑ Δ.Σ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ