1

ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ TV

 

 

Η 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει τα Σωματεία των εργαζομένων στα ιδιωτικά κανάλια – μετόχους της DIGEA εξελίσσεται με επιτυχία από το πρωί σήμερα.

Θλιβερή εξαίρεση η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η οποία πρωτοστατεί στην απεργοσπασία και στην τρομοκράτηση των συναδέλφων. Η διοίκηση της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ πιστή στις αυταρχικές της πρακτικές και τις αντεργατικές της συμπεριφορές, έχει οργανώσει απεργοσπαστικό μηχανισμό που πρωτοστατούν και «συνάδελφοι», οι οποίοι έχουν εργαστεί κατά το παρελθόν στην ΕΡΤ και μάλιστα με προκλητικά παχυλούς μισθούς. Λυπούμαστε για την έλλειψη αυτοσεβασμού αλλά και συναδελφικής αλληλεγγύης που δείχνουν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του κ. Αλαφούζου και τους παραδίδουμε στην κριτική του κοινού τους.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, όπως και σε προηγούμενες τέτοιες θλιβερές απεργοσπαστικές συμπεριφορές, θα ζητήσει από τα Πειθαρχικά Όργανα της Ένωσης να επιληφθούν.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο αγώνας των συναδέλφων της ΕΡΤ θα συνεχιστεί με τη στήριξη όλων των δημοσιογράφων, γιατί είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια, την ενημέρωση και τη Δημοκρατία.

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ