1

ΟI ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ “ΚΕΡΔΟΣ”

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η 24ωρη απεργία στην εφημερίδα “ΚΕΡΔΟΣ” που έχει ως κύριο αίτημα την άρση των βλαπτικών μεταβολών κατά των δημοσιογράφων και την ανάκληση των τριών απολύσεων. Απολύσεις οι οποίες είναι άδικες, καταχρηστικές και αναιτιολόγητες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών με τη συμπαράσταση της ΠΟΕΣΥ και των αδελφών Ενώσεων ΕΤΗΠΤΑ, ΕΠΗΕΑ και της Ενωσης Εφημεριδοπωλών Αθηνών είναι αποφασισμένο να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις μέχρι τη δικαίωση του αγώνα αφού η εργοδοσία όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για διάλογο αλλά απεναντίας τήρησε αδιάλλακτη στάση και προέβη σε απαράδεκτου και προσβλητικού περιεχομένου εξώδικη απάντηση.
Τα Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΠΗΕΑ και της Ενωσης Εφημεριδοπωλών Αθηνών καλούν τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και δηλώνουν ότι σε περίπτωση που δεν ανακληθούν άμεσα οι απολύσεις θα προχωρήσουν σε νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην εφημερίδα “ΚΕΡΔΟΣ” τις επόμενες μέρες καθώς και σε κάθε άλλο νόμιμο και πρόσφορο μέσο.

Τα Διοικητικά Συμβούλια