1

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του σεμιναρίου της ΕΣΗΕΑ <Εισαγωγή σε βασικές δεξιότητες και χρήσιμα εργαλεία στο Ψηφιακό Περιβάλλον>

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του σεμιναρίου της ΕΣΗΕΑ, με τίτλο: «Εισαγωγή σε βασικές δεξιότητες και χρήσιμα εργαλεία στο Ψηφιακό Περιβάλλον», το οποίο απευθύνεται στους/στις συναδέλφους, που χρήζουν περαιτέρω εξοικείωσης με το Διαδίκτυο, τα Νέα Μέσα και τις Τεχνολογίες.

Ο αριθμός των συμμετοχών καταδεικνύει την αναγκαιότητα επανάληψης του σεμιναριακού κύκλου, ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί το 2021. Τότε, ο αρχικός σχεδιασμός ανετράπη εξαιτίας της πανδημίας και τα μαθήματα εντέλει πραγματοποιήθηκαν από απόσταση μέσω διαδικτύου.

Φέτος, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά δια ζώσης, στον  7ο όροφο «Ιωάννης Κονδυλάκης» της ΕΣΗΕΑ, και έχουν ως στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμπερίληψη μελών της Ενώσεως στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον.

Εργαλεία για την επίτευξη του στόχου αποτελούν η πρακτική εξάσκηση, η παροχή στοχευμένων γνώσεων και η μέγιστη δυνατή υποστήριξη ξεχωριστά σε κάθε έναν και σε κάθε μία από τους/τις εκπαιδευόμενους/ες.

Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 3 Μαΐου και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Πέμπτη και ώρες 10 π.μ. έως 12 μ., για να ολοκληρωθούν σε 12 επιμέρους δίωρα μαθήματα, στις 8 Ιουνίου.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, οι συμμετοχές συνεχίζονται έως και την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023, στο e-mail seminaria@esiea.gr ή τηλεφωνικά, στο 2103675402.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ