1

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του Απόστολου Αθανασόπουλου, ο οποίος χάθηκε σε νεαρή ηλικία κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία.
Ο Απόστολος Αθανασόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές, σπούδασε και αποφοίτησε από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Τεργέστης της Ιταλίας.
Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ, στο οποίο διακρίθηκε ιδιαίτερα. Τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1991 ως ανταποκριτής του Ιταλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να εργάζεται ως συμπαρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής του πρώτου προγράμματος της ΕΡΑ «Τετράδια Αθλητισμού». Από το 1993 έως το 2000 ήταν παρουσιαστής καθημερινών αθλητικών εκπομπών στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ενώ είχε μεταδώσει αγώνες στίβου, άρσης βαρών και άλλων μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Από το 1999 εργάστηκε ως αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ». Μιλούσε Ιταλικά, Αγγλικά και Γαλλικά.
Υπήρξε ένας ευγενής και αγαπητός συνάδελφος, ο οποίος στη σύντομη ζωή του άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους τους συναδέλφους του. Το τέλος του δεν του επέτρεψε να προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε, τόσο στη δημοσιογραφία όσο και στην οικογένειά του.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 12/12/2005, στις 3.30 μ.μ. από το Νεκροταφείο Μεγάλου Πεύκου (Νέας Περάμου).
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με ευπρέπεια τη δημοσιογραφία.