1

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΑΣΣΑΣ

Με μεγάλη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναγγέλλει τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιάννη Πρασσά, που πέθανε χθες το βράδυ, αιφνιδίως, από καρδιακό επεισόδιο.
Ο Γιάννης Πρασσάς γεννήθηκε το 1948 στον Πειραιά και, αφού τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εγγράφηκε στην Πάντειο Σχολή. Παράλληλα τελείωσε μια ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και από πολύ νωρίς τον κέρδισε το δημοσιογραφικό επάγγελμα.
Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία από την ΥΕΝΕΔ ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» και «ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ» απασχολούμενος στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Υπήρξε η «φωνή» του Ρ/Σ «ΣΚΑΙ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στον Τ/Σ «ALPHA», τον «ALPHA NEWS» και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον «PROFIT».
Ο Γιάννης Πρασσάς υπήρξε άνθρωπος σεμνός και ευγενικός, ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση και για πολλά χρόνια ήταν εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του «ΣΚΑΙ» στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Διακρίθηκε για την επαγγελματικότητα και για την προσήλωσή του στο επάγγελμα, το οποίο υπηρέτησε με αξιοπρέπεια μέχρι την τελευταία του στιγμή.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήριά του προς την αγαπημένη του σύζυγο Σοφία.
Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η κηδεία του Γιάννη Πρασσά θα γίνει αύριο στις 4 μ.μ. στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης.