1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ THOMSON REUTERS

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Το Δημοσιογραφικό Ιδρυμα Thomson Reuters απευθύνει πρόσκληση σε δημοσιογράφους, που βρίσκονται στο μέσο της επαγγελματικής τους καριέρας, να συμμετάσχουν σε ερευνητικό πρόγραμμα ακαδημαϊκών σπουδών διάρκειας ενός χρόνου, στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Το ερευνητικό πρόγραμμα ακαδημαϊκών σπουδών του Δημοσιογραφικού Ιδρύματος Thomson Reuters για το 2010 και 2011, απευθύνεται σε δημοσιογράφους από όλα τα μέρη του κόσμου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε μία έρευνα διάρκειας τριών, έξι ή και εννέα μηνών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία επαναπροσέγγισης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος με κριτική ματιά και να ερευνήσουν με την καθοδήγηση ακαδημαϊκού δασκάλου, ένα θέμα της επιλογής τους. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα συμμετέχουν στην ακαδημαϊκή, πολιτιστική και κοινωνική ζωή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον πενταετή επαγγελματική πείρα, σε οποιοδήποτε τομέα της δημοσιογραφίας και επάρκεια στην Αγγλική γλώσσα, τόσο στη γραφή όσο και στον προφορικό λόγο. Επίσης, θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι δεν θα τους αποδοθεί δίπλωμα, αλλά ο ακαδημαϊκός τίτλος ‘ fellowship ’ και θα αναλάβουν την υποχρέωση να παραδώσουν τα ευρήματα της έρευνας που θα διεξαγάγουν σε γραπτή μορφή κατάλληλη για δημοσίευση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τις 12:00 το μεσημέρι της 27 ης Ιανουαρίου 2010. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση reuters .institute @politics .ox .ac .uk και http ://reutersinstitute .politics .ox .ac .uk /fellowships /overview .html.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ