1

Προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας Εφορευτικής Επιτροπής

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι η ψηφοφορία για την εκλογή νέας Εφορευτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), από τις 8 π.μ. έως τη δύση του ηλίου (5.07 μ.μ.), όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της 16ης Νοεμβρίου 2021.

Οι υποψηφιότητες για την Εφορευτική Επιτροπή, θα υποβληθούν στη Γραμματεία της Ενώσεως (Ακαδημίας 20, 5ος όρ.) έως την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, στις 4 μ.μ.. 

Μετά την ημερομηνία και ώρα αυτή ΚΑΜΙΑ υποψηφιότητα δεν θα γίνει δεκτή.

Ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της Ενώσεως μέχρι τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 4 μ.μ.

Υπενθυμίζεται σε όσους συναδέλφους επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την Εφορευτική Επιτροπή ότι εκλέγονται συντάκτες που έχουν τρία (3) χρόνια συμπληρωμένα ως τακτικά μέλη της Ενώσεως (άρθρο 29 παρ. 1 του Καταστατικού).

Κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού , σύμφωνα με τις ισχύουσες σχετικές αποφάσεις.

Για την είσοδο των μελών στον χώρο, θα χρειαστεί η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και εγγράφου απόδειξης ταυτοπροσωπίας, ή πιστοποιητικού πρόσφατης νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για Covid-19 (PCR ή rapid test).

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ