1

Προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή εκπροσώπων της ιστοσελίδας «real.gr» και του Ρ/Σ “Παραπολιτικά FM” στο Μεικτό Συμβούλιο

 

            ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
         ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  

 
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή εκπροσώπων στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα «real.gr» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM»

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) την Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της Ενώσεως έως και την Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2018 στις 4 μ.μ., ενώ τυχόν ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019, έως τις 4 μ.μ.

Να σημειωθεί για όσους επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ότι δεν έχουν δικαίωμα εκλογής στο Μεικτό Συμβούλιο οι εκδότες, διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και οι αρχισυντάκτες.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ χωρίς εργασιακό εκπρόσωπο στην ΕΣΗΕΑ και καλούμε τους συναδέλφους αυτών των Μέσων να φροντίσουν για την εκπροσώπησή τους.

 

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ