1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. καλεί, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 1, 3, 4 και 5 του Καταστατικού, τα μέλη της Ένωσης σε τακτική Γενική Συνέλευση, στις 7 Μαΐου 2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης (οδός Ακαδημίας αριθμός 20, 1ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:
1. Έκθεση πεπραγμένων και ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2006, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
3. Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2007.
4. Καταγγελία των συλλογικών συμβάσεων εργασίας με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ και την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., σύναψη νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με οποιοδήποτε εργοδότη.
5. Κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε., το Ελληνικό Δημόσιο και στις εφημερίδες: ATHENS NEWS, CITY PRESS, PRESS TIME, ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, ΑΔ. ΤΥΠΟΣ (Δ. ΡΙΖΟΥ), ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, ΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΑΥΓΗ, ΑΥΡΙΑΝΗ, ΒΡΑΔΥΝΗ, GOAL NEWS, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ, TRAFFIC, ΕΞΠΡΕΣ, ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13, ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ, Ο Κόσμος του ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ESPRESSO, ΕΣΤΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, Η ΧΩΡΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΕΡΔΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, METRO, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΝΙΚΗ, DERBY SPORTS, Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ, SCORE LIVE, SPORTDAY, SPORTIME, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, FINANCIAL BOX, ΦΙΛΑΘΛΟΣ, ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ, στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς: ΑΘΗΝΑ 9,84,ALPHA TV, ALPHA 98,9, ALTER, ΑΝΤΕΝΝΑ 97,2 FM, ΑΝΤΕΝΝΑ TV, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM, ΚΑΝΑΛΙ 1 (90,4), CHANNEL 9, ΚΑΝΑΛΙ 10, MAGIC TV, MEGA, ΞΕΝΙΟΣ (XFM 94,3), Ρ/Σ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, PLANET 104,5, STAR CHANNEL, SUPERSPORT, ΤΗΛΕΑΣΤΥ, 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM, 902 TV, FLASH 96, FLASH.GR, ΣΚΑΪ TV, ΣΚΑΪ 100,3 καθώς και σε οποιονδήποτε εργοδότη που δεν αναφέρεται ονομαστικά και παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για την υλοποίηση αυτών.
6. Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών προς εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικών Συμβουλίων, εκπροσώπων των εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μικτό Συμβούλιο και μελών Διοικητικού Συμβουλίου Μορφωτικού Ιδρύματος.
Η Γενική αυτή Συνέλευση είναι πρώτη και για να υπάρχει απαρτία θα πρέπει, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 4 του Καταστατικού, να παρίσταται σ’ αυτήν το 1/3, τουλάχιστον, των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται στις 11 Μαΐου 2007, ημέρα Παρασκευή, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε για να υπάρχει απαρτία, θα πρέπει να παρίσταται το 1/4 των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Εάν και κατά τη δεύτερη αυτή ημερομηνία δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται σε τρίτη συνεδρίαση, στις 16 Μαΐου 2007, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση, για να υπάρχει απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/5 των πιο πάνω μελών της Ένωσης. Εάν και κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση καλείται στις 23 Μαΐου 2007, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 11 π.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π. Φαλήρου (Taekwondo) και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη και αν είναι παρόντα.

                                                      

                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                           Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

                           Πάνος Σόμπολος                                    Δημήτρης Τρίμης