1

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 41/4-3-14

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΡ. 41

4 Μαρτίου 2014

 

ΘΕΜΑ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Το Δ.Σ, μετά από πρόσκληση του Ιδρυτή του μουσείου «Κέντρο Λόγου και Τέχνης» κ. Ν. Κορδίλη (αρ. Πρωτ.: 2833/17-9-13), αποφασίζει την εκπροσώπηση της ΕΣΗΕΑ στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου, στις 29.3.14, από την Πρόεδρο κ. Μ. Αντωνιάδου. Τα έξοδα θα καλυφθούν από την ΕΣΗΕΑ.

 

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΕΣΗΕΑ

Το Δ.Σ., κατόπιν αιτημάτων των κάτωθι μελών της ΕΣΗΕΑ, ανακοινώνει τη διαγραφή από το Μητρώο της Ενώσεως, λόγω αλλαγής επαγγελματικού προσανατολισμού των:

  • Κοντογιάννη Σοφία του Κωνσταντίνου (Αρ. Πρωτ.:524/4-3-14),
  • Λούση Αγγελική του Νικολάου (Αρ. Πρωτ.:523/4-3-14),
  • Ματιάτου Καλομοίρα του Αθανασίου (Αρ. Πρωτ.:522/4-3-14) και
  • Σισμανίδη Ιωάννη του Ηλία (Αρ. Πρωτ.525/4-3-14).

 

ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Το Δ.Σ. ύστερα από μυστική ψηφοφορία, αποφασίζει την εγγραφή της κ. Καλλιόπης Αθανασοπούλου στο Μητρώο της Ένωσης (ως τακτικό μέλος), επειδή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η κ. Κ. Αθανασοπούλου έχει καταθέσει τα δικαιολογητικά της στη γραμματεία της Ενώσεως και πληροί τις απαιτούμενες προς εγγραφή προϋποθέσεις.      

 

ΘΕΜΑ: ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ

Το Δ.Σ. αποφασίζει την αποστολή επιστολής για την ενημέρωση του Μητρώου των μελών της ΕΣΗΕΑ προς όσους δεν είναι ταμειακώς εντάξει για περισσότερο από τέσσερα έτη (με βάση το άρθρο 9 του Καταστατικού). Η πρόταση σε καμμία περίπτωση δεν επιχειρεί να θίξει κανέναν άνεργο και προφανώς τα μέλη των οποίων η συνδρομή τους παρακρατείται από τον εργοδότη και δεν αποδίδεται στην ΕΣΗΕΑ, ούτε αυτούς που βρίσκονται σε απεργία ή επίσχεση εργασίας.