1

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜ. “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, και ΕΤΗΠΤΑ καλούν όλους τους εργαζόμενους στην εφ. «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», σε συνέλευση στο χώρο εργασίας τους, τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 στις 18.30.

Στην πρόσκλησή μας αυτή κανείς εργαζόμενος δεν θα πρέπει να λείψει. Θα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι να αντιταχθούμε στα σχέδια της εργοδοσίας για περαιτέρω μείωση των αποδοχών και υπογραφή μειωτικών ατομικών συμβάσεων. Η άρνησή μας στις αντεργατικές και παράνομες επιλογές της εργοδοσίας -τις οποίες κατέγραψε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) – είναι καθήκον όλων μας. Απαίτησή μας είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας και η δίκαιη αμοιβή μας.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας καταδικάζουν για μία ακόμη φορά τους εκβιασμούς της εργοδοσίας και δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι παρόντα και αποφασισμένα να παρέμβουν προκειμένου να αποτρέψουν με όλες τις δυνάμεις τους την επιχειρούμενη επιβολή ενός νέου εργασιακού Μεσαίωνα.

Συνάδελφοι, όταν η εργοδοτική επίθεση εκδηλώνεται με τέτοια βιαιότητα, όπλο των εργαζομένων είναι η ενότητα και η αγωνιστικότητά μας.

 

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ