1

ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (17/4) Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ “SPORTIME” & “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ”

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε ζητήσει συνάντηση με την κυρία Φρύνη Οντόνι και τον κ. Χάρη Ξύδη, Εκδότρια και Διευθυντή της εφημ. “SPORTIME”, καθώς επίσης και με την κυρία Θεοδώρα Κοτσαύτη και τον κ. Ευάγγελο Ζορμπά Εκδότρια και Διευθυντή της εφημ. “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ” αντίστοιχα, για σήμερα Παρασκευή, 14 Απριλίου στα γραφεία της Ενώσεως, όπου με την παρουσία και εκπροσώπων της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ θα συζητούσαν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα (μη καταβολή δεδουλευμένων και ασφάλιση προσωπικού).
Ενώ η κυρία Κοτσαύτη και ο κ. Ζορμπάς δεν απάντησαν στην πρόσκληση η κ. Οντόνι ζήτησε, με σημερινή της επιστολή, η συνάντηση να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 17 Απριλίου 2006 και ώρα 15.00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.
Στην περίπτωση που η συνάντηση και πάλι δεν πραγματοποιηθεί η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων καλεί τους εργαζόμενους σε συνέλευση στα γραφεία των εφημερίδων, τη Δευτέρα στις 18.00 μ.μ. στην “SPORTIME” και στις 19.30 μ.μ. στην “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ”, όπου και θα αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ