1

Την Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην ΕΣΗΕΑ το σεμινάριο: «Η αυθεντική αντίδραση: Ένας διάλογος για την Ομοφοβία και την Τρανσφοβία»

afthediki_ adidrasiΤην Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου, από τις 7.30 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος, αίθουσα «Γ. Καράντζα») το σεμινάριο: «Η αυθεντική αντίδραση: Ένας διάλογος για την Ομοφοβία και την Τρανσφοβία».

Το σεμινάριο υλοποιείται από την ομάδα κοινωνικού θεάτρου “AmatePerfomance” και το “ProcessworkHub”, υπό την επιστημονική καθοδήγηση της διδάκτορος Κοινωνικής Ψυχολογίας κ. Αλεξάνδρας Βασιλείου και της κοινωνικής λειτουργού κ. Λένας Ασλανίδου.

Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου είναι ένα θεατρικό δρώμενο με τις εμπειρίες ανθρώπων της ΛΟΑΤ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και τρανς) και το δεύτερο μέρος είναι μία συζήτηση-διεργασία της ομάδας για τους ρόλους που δημιουργούνται γύρω από την ομοφοβία και την τρανσφοβία.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των εμπειριών και των ρόλων των εμπλεκομένων και η ενθάρρυνση ανάπτυξης σχέσεων ανάμεσα σε όλες τις πλευρές.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο email seminaria@esiea.gr ή στο τηλ: 210-3675402.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ