1

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στη σημερινή στάση εργασίας

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων που εργάζονται στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, τα δημοτικά ραδιόφωνα (ΑΘΗΝΑ 9,84 – ΚΑΝΑΛΙ 1 – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM) και το ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, στην στάση εργασίας που κήρυξε η Ένωση. Συνεχίζουμε αταλάντευτα την αγωνιστική διεκδίκηση για αυξήσεις στις αμοιβές των δημοσιογράφων στα δημόσια ΜΜΕ. Περιμένουμε από την κυβέρνηση σοβαρή αντιπρόταση που να προσεγγίζει τα δίκαια αιτήματά μας.

Στηλιτεύουμε την πρωτοφανή στάση της διοίκησης της ΕΡΤ ως ευθεία επίθεση στους δημοσιογράφους που υπηρετούν την δημόσια ραδιοτηλεόραση αλλά και σε ολόκληρο τον κλάδο που διεκδικεί μισθούς αξιοπρέπειας μπροστά στη λαίλαπα της ακρίβειας.

Συνεχίζουμε με απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι την τελική δικαίωση και διαμηνύουμε  προς κάθε κατεύθυνση, ότι παραμένουμε, όλοι μαζί, προσηλωμένοι στις διεκδικήσεις μας και πως οι δημοσιογράφοι υπερασπίζονται την επαγγελματική και εργασιακή τους αξιοπρέπεια και θα σταθούν απέναντι σε εκείνους που προσπαθούν να τους απαξιώσουν.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ