Ανακοίνωση ΕΔΟΕΑΠ: Και τηλεϊατρική στον ΕΔΟΕΑΠ, με ένα κλικ ο γιατρός κοντά σου

Covid-19-ΕΔΟΕΑΠ
image_pdfimage_print

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Και τηλεϊατρική στον ΕΔΟΕΑΠ:

Με ένα κλικ ο γιατρός κοντά σου

 

Με υπηρεσίες τηλεϊατρικής ενισχύει ο ΕΔΟΕΑΠ την κάλυψη των ασφαλισμένων του.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα τίθεται σε εφαρμογή η δυνατότητα οι ασφαλισμένοι να ορίζουν ραντεβού με έναν από τους τέσσερις ιατρούς του Οργανισμού που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της τηλεϊατρικής (Ευάγγελος Φραγκούλης – γενικός/oικογενειακός ιατρός,  Δημήτριος  Κατρίνης  – παθολόγος, Αφροδίτη Τσιάκου – παθολόγος, Παναγιώτα Γούναρη – παθολόγος). Εν συνεχεία θα προστεθούν και άλλες ειδικότητες.

Τα ραντεβού κλείνονται καθημερινά στο τηλέφωνο 2107264350, από τις 09:00 έως τις 16:00 και οι ώρες διεξαγωγής τους θα είναι

09:00- 20:00, με διάρκεια 30’. Ο ασφαλισμένος θα ενημερώνεται με email για την ώρα και τον τρόπο της τηλεξέτασης, με αναλυτικές-χρηστικές οδηγίες. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να διαθέτει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, email και βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Eπισημαίνεται ότι η τηλεϊατρική συνεπικουρεί τις ήδη υφιστάμενες ιατρικές υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ (εξετάσεις επειγόντων περιστατικών κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον ιατρό, διαγνωστικές, αιμοληψία κ.λπ.) που λειτουργούν κανονικά, υιοθετώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+