“ΕΦΥΓΕ” Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Γενικές
image_pdfimage_print

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της δημοσιογράφου Ελένης Καραπαναγιώτη, η οποία «έφυγε» χθες το βράδυ από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών.

Η Ελένη Καραπαναγιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940 και έπειτα από τις γυμνασιακές της σπουδές στο Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, μετέβη στην Γενεύη όπου σπούδασε Αρχαιολογία και Κλασική Φιλολογία.

Από το 1964 άρχισε να εργάζεται στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ως συντάκτρια αρχαιολογικού και καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Από το 1984 εργάστηκε για τον τουριστικό οδηγό «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», που εξέδιδε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, του οποίου διετέλεσε διευθύντρια και από τη θέση αυτή συνέβαλε στην ανάδειξή του στην ηγετική θέση που κατείχε στο είδος του.

Η Ελένη Καραπαναγιώτη ήταν κόρη του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, εγγονού του μεγάλου επτανήσιου ποιητή. Υπήρξε σύζυγος του επί χρόνια διευθυντή των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», αείμνηστου Λέοντος Καραπαναγιώτη, με τον οποίον απέκτησαν δύο κόρες, τη Ναταλία και την Τατιάνα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά την εκλεκτή συνάδελφο και συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους της για τη μεγάλη απώλεια.

Η κηδεία της Ελένης Καραπαναγιώτη θα γίνει αύριο, Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014, στις 12.30 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Λαζάρου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+