ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΣΚΑΪ»

Ανακοινώσεις, Απεργίες
image_pdfimage_print

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την παρελκυστική τακτική, που ακολουθεί συστηματικά η εργοδοσία του Τ/Σ και Ρ/Σ «ΣΚΑΪ», η οποία δεν ενδιαφέρεται για επίλυση των εργασιακών προβλημάτων με διάλογο, αλλά αντίθετα επιδεικνύει μια προκλητική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, στις 25 Ιανουαρίου 2013 και κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας στον «ΣΚΑΪ», αντιπροσωπεία του Δ.Σ. συναντήθηκε με τον κ. Γιάννη Σπανολιό με τον οποίον συμφώνησαν να έχουν μια πληρέστερη συζήτηση σε νέα προγραμματισμένη συνάντηση.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αμέσως απηύθυνε επιστολή-πρόσκληση για συνάντηση στις 29 Ιανουαρίου 2013, την οποία ο κ. Σπανολιός απέρριψε βεβαιώνοντάς μας ότι ο ίδιος θα επανέρχονταν και θα όριζε αυτός, πλέον, νέα συνάντηση. Κάτι τέτοιο δε συνέβη και το Δ.Σ. απηύθυνε νέα πρόσκληση στον κ. Γιάννη Σπανολιό για συνάντηση χθες, ένα μήνα μετά το αρχικό ραντεβού. Δυστυχώς, και πάλι ο κ. Σπανολιός δεν προσήλθε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

Τα σχόλια είναι περιττά για αυτή τη συμπεριφορά, καθώς οι πράξεις μιλούν μόνες τους και δείχνουν ποιος ευθύνεται για τα αδιέξοδα, αλλά και για την έλλειψη διαλόγου ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους. Εμείς, όμως, θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο, γιατί πιστεύουμε ότι η λύση των προβλημάτων θα έρθει με καλόπιστο διάλογο και με προτάσεις, οι οποίες θα διασφαλίζουν εργασιακή ηρεμία και ποιότητα στο δημοσιογραφικό προϊόν.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+