ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ “ALTER” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Ανεργία, Γενικές, Εργασιακά
image_pdfimage_print

Με αίτησή τους, που απευθύνεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και συζητείται αύριο, 7.5.2014, και ενώ προχωρά η διαδικασία της πτώχευσης, δώδεκα πρώην εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ, με δική τους δήθεν πρωτοβουλία, ζητούν, προκειμένου να μην απαξιωθεί ο σταθμός, να επαναλειτουργήσει στις εγκαταστάσεις που λειτουργούσε παλαιότερα το STAR, τις οποίες προσφέρει ο κ. Κουρής άνευ ανταλλάγματος!!!!!!

Με τον τρόπο αυτό, για μία ακόμα φορά, επιδιώκεται να σταματήσει η διαδικασία των εκποιήσεων και να επαναλειτουργήσει ο σταθμός χωρίς κανένα κόστος για τον εργοδότη.

Μάλιστα για το λόγο αυτό ζήτησαν προσωρινή διαταγή, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης, ώστε η επαναλειτουργία να είναι άμεση αλλά, ευτυχώς ο Πρόεδρος Υπηρεσίας απέρριψε το σχετικό αίτημα…..

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στέκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων. Δεν μπορεί να δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση που δεν περιλαμβάνει όλους τους εργαζόμενους και δεν δίνει λύση για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών και αποζημιώσεών τους, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρία χρόνια.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+