image_pdfimage_print

Αρ. Πρωτ.: 1327/29-4-15

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

         Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. καλεί, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 1, 3, 4 και 5 του Καταστατικού, τα μέλη της Ένωσης σε τακτική Γενική Συνέλευση, στις 16 Μαΐου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ.,  στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2014, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
  2. Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2015.
  3. Διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας – Απεργιακές Κινητοποιήσεις.
  4. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύναψη νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ Α.Ε. και το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. A.E.
  5. Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, το Α.Π.Ε.-Μ.Π.Ε., το Ελληνικό Δημόσιο και στις εφημερίδες: 1-2-Χ-ΜΠΟΥΚ, 24ΩΡΕΣ, ATHENSVIEWS, ATHENSVOICE, ESPRESSO, FINANCE & MARKETSVOICE, FREESUNDAY, GOALNEWS, KONTRANEWS, LIVESPORT, METROPOLIS, METROSPORT, PRESSTIME, REALNEWS, SPORTDAY, ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, ΑΓΟΡΑ, ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΑΞΙΑ, ΑΥΓΗ, ΒΡΑΔΥΝΗ, ΓΑΥΡΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΕΞΠΡΕΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΕΣΤΙΑ, Η ΑΠΟΨΗ, Η ΓΑΤΑ, Η ΕΠΟΧΗ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΕΡΔΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΜΕΤΟΧΟΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΡΙΝ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΤΟ ΧΩΝΙ, ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς: ACTION24, ALPHA 98.9, ALPHATV, ΑΝΤΕΝΝΑ TV, ATHENSDEEJAY, BLUESKY, CHANNEL 9, DERTI, EASY 97.2, EPSILONTV, EXTRA 3, GALAXY, HIGH TV, KISS, KONTRACHANNEL, LOVERADIO, MAD, MEGA, MTVGREECE, NITRO, NOVA, NOVASPORTFM, REALFM, RED, ROCKFM, SBCTV, SFERA, STARCHANNEL, TV 100, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΑΡΤ, ΒΗΜΑ FM, ΔΙΕΣΗ, ΔΡΟΜΟΣ, ΕΝ ΛΕΥΚΩ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM, ΚΑΝΑΛΙ 1 (90.4), ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΛΑΜΨΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ΜΕΛΩΔΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Ρ/Σ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΡΥΘΜΟΣ, ΣΚΑΪ, ΣΚΑΪ 100.3, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5, καθώς και στις ενημερωτικές δημοσιογραφικές ιστοσελίδες,όπως και σε οποιονδήποτε εργοδότη που δεν αναφέρεται ονομαστικά.
  6. Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων καθώς και των εκπροσώπων εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

 

Η Γενική αυτή Συνέλευση είναι η πρώτη και για να υπάρχει απαρτία θα πρέπει, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 4 του Καταστατικού, να παρίσταται σ’ αυτήν το 1/3, τουλάχιστον, των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται στις 18 Μαΐου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ.,  στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε για να υπάρχει απαρτία, θα πρέπει να παρίσταται το 1/4 των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Εάν και κατά τη δεύτερη αυτή ημερομηνία δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται σε τρίτη συνεδρίασηστις 19 Μαΐου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 11 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση, για να υπάρχει απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/5 των πιο πάνω μελών της Ένωσης.

Εάν και κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση καλείται στις 20 Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ. στο Ξενοδοχείο «DIVANICARAVEL» – Αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ» (Βασ. Αλεξάνδρου αρ. 2, 16121)και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη και αν είναι παρόντα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Η Πρόεδρος                                                             Η Γενική Γραμματέας

 

Μαρία Αντωνιάδου                                             Μαριλένα Κατσίμη