ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Εφορευτική Επιτροπή καλεί τους άνεργους συναδέλφους, που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στις επαναληπτικές αρχαιρεσίες της 14ης και 15ης Ιουνίου, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο, Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 και ώρα 14:00, στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ (κα Μαίρη Γρίβα, τηλ.: 210-3675558).

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά σε είκοσι (20) άνεργους συναδέλφους.

Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν όσοι συνάδελφοι είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των ανέργων της Ένωσης και δεν συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες της 7ης και 8ης Ιουνίου 2017 για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την Εξελεγκτική Επιτροπή, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, του Μεικτού και του Μορφωτικού Ιδρύματος, καθώς και των αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι, δέκα (10) άνεργοι θα συμμετάσχουν κατά την πρώτη ημέρα των επαναληπτικών αρχαιρεσιών (14 Ιουνίου) και δέκα (10) άνεργοι θα συμμετάσχουν κατά τη δεύτερη ημέρα των επαναληπτικών αρχαιρεσιών (15 Ιουνίου), καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι το πέρας της διαδικασίας.

Το βράδυ της 15ης Ιουνίου και οι είκοσι (20) άνεργοι συνάδελφοι θα συνεργαστούν με την Εφορευτική Επιτροπή για την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Η αμοιβή τους, όπως ορίστηκε από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, ανέρχεται στο ποσό των 75 € κατ’ άτομο.

Εάν ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβεί τους είκοσι (20) θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, παρουσία της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ, την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στις 14:30.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να είναι παρόντες στη διαδικασία της κλήρωσης.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ