image_pdfimage_print

 

Αθήνα, 6 Μαΐου 2014

 

 Αρ. Πρωτ.: 1412 / 6-5-14

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. καλεί, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 1, 3, 4 και 5 του Καταστατικού, τα μέλη της Ένωσης σε τακτική Γενική Συνέλευση, στις 23 Μαΐου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11 π.μ.,στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  • Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των ψηφοφοριών επί των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσιών για την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  • Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την εκλογή αντιπροσώπων της ΕΣΗΕΑ στο 7 ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.
  • Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2013, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
  • Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2014.
  • Εξελίξεις στα Ασφαλιστικά Ταμεία.
  • Δημοσιογράφοι εργαζόμενοι στο Διαδίκτυο και η ένταξή τους στην ΕΣΗΕΑ.
  • ΕΡΤ.
  • Διεκδίκηση σύναψης νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών και παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για την υπογραφή τους.
  • Κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, το Α.Π.Ε.-Μ.Π.Ε., το Ελληνικό Δημόσιο και στις εφημερίδες: 1-2-Χ-ΜΠΟΥΚ, 24ΩΡΕΣ, A 1, ATHENS VIEWS , ATHENS VOICE , ESPRESSO , FINANCE & MARKETS VOICE , FREE SUNDAY , GOAL NEWS , KONTRA NEWS , LIVE SPORT , METROPOLIS , PRESS TIME , REAL NEWS , SPORTDAY , ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΑΞΙΑ, ΑΠΟΨΗ, ΑΥΓΗ, ΒΡΑΔΥΝΗ, ΓΑΥΡΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΕΞΠΡΕΣ, ΕΣΤΙΑ, Η ΓΑΤΑ, Η ΕΠΟΧΗ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ, Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΕΡΔΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕΤΟΧΟΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΡΙΝ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΤΟ ΧΩΝΙ, ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς: ACTION 24, ALPHA 98.9, ALPHA TV , ΑΝΤΕΝΝΑ TV , ATHENS DEE JAY , BLUE SKY , CHANNEL 9, DERTI , EASY 97.2, EPSILON TV , EXTRA 3, FLASH 96, FREEDOM , GALAXY , HIGH TV, KISS , KONTRA CHANNEL , LOVE RADIO , MAD , MEGA , MTV GREECE , NITRO , NOVA , NOVASPOR T FM , , REAL FM , RED , ROCK FM , SBC TV , SENTRA FM , SFERA , STAR CHANNEL , TV 100, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΑΡΤ, ΒΗΜΑ FM , ΔΙΕΣΗ, ΔΡΟΜΟΣ, ΕΝ ΛΕΥΚΩ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM , ΚΑΝΑΛΙ 1 (90.4), ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΛΑΜΨΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV , ΜΕΛΩΔΙΑ, ΠΑΡΕΑ FM , ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Ρ/Σ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΡΥΘΜΟΣ, ΣΚΑΪ, ΣΚΑΪ 100.3, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5, καθώς και στις ενημερωτικές δημοσιογραφικές ιστοσελίδες, όπως και σε οποιονδήποτε εργοδότη που δεν αναφέρεται ονομαστικά.

Η Γενική αυτή Συνέλευση είναι πρώτη και για να υπάρχει απαρτία θα πρέπει, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 4 του Καταστατικού, να παρίσταται σ’ αυτήν το 1/3, τουλάχιστον, των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται στις 26 Μαΐου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ.,στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε για να υπάρχει απαρτία, θα πρέπει να παρίσταται το 1/4 των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Εάν και κατά τη δεύτερη αυτή ημερομηνία δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται σε τρίτη συνεδρίαση στις 27 Μαΐου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 11 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση, για να υπάρχει απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/5 των πιο πάνω μελών της Ένωσης.

Εάν και κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση καλείται στις 28 Μαΐου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ. στο Ξενοδοχείο “ TITANIA HOTEL ” – Αίθουσα Απόλλων (οδός Πανεπιστημίου αρ. 52) και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη και αν είναι παρόντα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                        Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Αντωνιάδου                    Μαριλένα Κατσίμη