image_pdfimage_print

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΡ. 12

8 Οκτωβρίου 2019

 

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 11/24-9-19

Το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει ομόφωνα τις αποφάσεις της συνεδρίασης υπ’ αρίθμ. 11/24-9-19, ως το επισυναπτόμενο κείμενο.

 

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 Το Δ.Σ. αποφασίζει κατά πλειοψηφία να κάνει δεκτή την έκθεση της επιτροπής και να καλέσει εκ νέου εταιρείες για να καταθέσουν ανοιχτές προσφορές, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής προμήθειας υλικών εφαρμογών και υπηρεσιών μηχανοργάνωσης (αρ. πρ:1828/23-9-19), ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος, διότι οι τέσσερις προσφορές που κατατέθηκαν εντός της προθεσμίας της πρόσκλησης ενδιαφέροντος αφορούσαν τρεις κατηγορίες από τις επτά που προβλεπόταν στην προκήρυξη του διαγωνισμού. Αφού η επιτροπή καταλήξει θα εισηγηθεί ξανά στο συμβούλιο.

 

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «NEW MEDIA»

Το  Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει κατά πλειοψηφία:

Αi) Tην υλοποίηση ενός ακόμη κύκλου σεμιναρίων «Νέων Μέσων».

 1. Τη διενέργεια και β’ κύκλου στην περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν και πάλι τις δυνατότητες των δομών.
 • Ως επιστημονική υπεύθυνη του έργου την κυρία Σόνια Χαϊμαντά με τους ίδιους όρους αποζημίωσης που ίσχυσαν στην προηγούμενη εκπαιδευτική περίοδο.

Β) Επιπλέον αποφασίζει:

 • Τη συμμετοχή πρωτίστως 50% ανέργων μελών.
 • Την αποστολή επιστολής προς τους Δ/ντες των Μέσων Ενημέρωσης, με την οποία θα τους ενημερώσουμε για το αντικείμενο του σεμιναρίου και για τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ένας με δύο εργαζόμενοι από το κάθε Μέσο.

 

ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ- ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ  

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη την έκθεση της Επιτροπής Εγγραφών (αποτελούμενης από τους κ.κ. Σταύρο Καπάκο Γενικό Γραμματέα, Αγγελική Γυπάκη Β’ Αντιπρόεδρο, Γιάννη Αγγέλη, Γιώργο Βότσκαρη και Γιώργο Μηλιώνη):

 • Εγκρίνει τις γενικές προϋποθέσεις, όσον αφορά την εγγραφή των υποψήφιων μελών, όπως ορίστηκαν από την επιτροπή εγγραφών και αναλύονται στην έκθεση που υπέβαλε ο κύριος Καπάκος προς το Διοικητικό Συμβούλιο.
 • Με βάση τις παραπάνω προϋποθέσεις εξέτασε κατά περίπτωση τους επισυναπτόμενους στο παρόν πρακτικό καταλόγους υποψηφίων μελών και αποφασίζει να κληθούν σε εξετάσεις 121 υποψήφια νέα μέλη.
 • Ορίζει οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων να είναι η Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, στις 10π.μ. για τις γραπτές εξετάσεις (1ος όροφος) και η Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, για τις προφορικές εξετάσεις (3ος όροφος).
 • Αποφασίζει την έκδοση ανακοίνωσης με τα ονόματα των υποψηφίων που καλούνται σε εξετάσεις, τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους και το αναλυτικό πρόγραμμα των προφορικών.

Β) ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Μετά την κατάθεση προτάσεων από τα μέλη του Δ.Σ., πραγματοποιήθηκε κλήρωση των συνταξιούχων μελών για τη συμμετοχή των τριών πρώτων εξ αυτών στην επιτροπή εξετάσεων. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης έχουν, ως εξής:

 1. Γεώργιος Ρωμαίος
 2. Γιάννης Διακογιάννης
 3. Νίκος Τσαγκρής,
 4. Πάνος Λουκάκος,
 5. Δημήτρης Τρίμης,
 6. Στάθης Σφαέλος,
 7. Νίκος Κατσαρός,
 8. Δημήτρης Ψυχογιός,
 9. Νανά Νταουντάκη,
 10. Αξελός Χριστόδουλος,
 11. Γιώργος Βότσης και
 12. Γιάννης Καρτάλης.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους τρεις πρώτους κληρωθέντες δηλώσει ότι αδυνατεί να μετάσχει στην επιτροπή, θα κληθεί ο αμέσως επόμενος (κατά σειρά κλήρωσης).

Από το Δ.Σ., στην επιτροπή εξετάσεων θα μετέχουν ο Γενικός Γραμματέας κ. Στ. Καπάκος (εξ οφίτσιο), η Β’ Αντιπρόεδρος κ. Αγγ. Γυπάκη, ο κ. Γ. Βότσκαρης και ένας εκπρόσωπος των υπολοίπων παρατάξεων εφόσον το επιθυμεί (σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αρ. 9/10-9-19).

  

ΘΕΜΑ: ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Τ/Σ MEGA

Το Δ.Σ. αποφασίζει ομόφωνα να σταλεί επιστολή στον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπ. Πρωτοψάλτη για την πραγματοποίηση συνάντησης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με τη διαδικασία παροχής του επιδόματος αφερεγγυότητας του ΟΑΕΔ στους δημοσιογράφους του Τ/Σ MEGA.

 

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 2/10/19

Το Δ.Σ. αποφασίζει κατά πλειοψηφία να διαβιβαστεί στο Πειθαρχικό προς διερεύνηση, λίστα ενημερωτικών ιστοσελίδων, οι οποίες κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας που είχαν κηρύξει οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα, στις 2/10, δεν έπαυσαν την ανάρτηση ειδήσεων.